Algemene Voorwaarden

Wat valt er onder deze voorwaarden?In deze voorwaarden worden vooral onderwerpen behandeld die te maken hebben met onvoorziene omstandigheden. Bijvoorbeeld wat er gebeurt als een training wordt geannuleerd en aansprakelijkheden. 

Lees deze voorwaarden! 

We hebben ons best gedaan om ze zo duidelijk mogelijk te maken en het is belangrijk dat u ze begrijpt voordat tot aanschaf overgaat.

Om verwarring te voorkomen:

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle Heart First Yoga-evenementen, inclusief lessen, workshops en opleidingen, tenzij anders aangegeven.

Betaling voor de events


Om uw reservering te garanderen is een niet-restitueerbare aanbetaling vereist. U wordt automatisch naar de betaalpagina geleid zodra u het boekingsformulier hebt ingevuld.

Volledige betaling is vereist aan het begin van het event. Het is de verantwoordelijkheid van de klant om onmiddellijk te betalen en ons op de hoogte te stellen van vertragingen.

De betaling wordt in EUROS in rekening gebracht en u kunt betalen via bankoverschrijving of creditcard, evenals via iDeal, SOFORT en Paypal.

Annuleringsbeleid


Als u uw plaats op een van onze events moet annuleren, zijn onze annuleringsvoorwaarden als volgt:

Minder dan 30 dagen voordat de retraite begint: we kunnen helaas geen bedragen terugbetalen.

Meer dan 30 dagen voorafgaand aan de start van de retraite zullen we alles terugbetalen, behalve de niet-restitueerbare aanbetaling.

In geval van een invaliderend ongeval of overlijden van een naast familielid, zal Heart First Yoga afzien van de niet-restitutie van de aanbetaling

We behouden ons het recht voor om de training, retraite of workshop op elk moment te annuleren. In dat geval zal het volledige aanschafbedrag worden teruggestort. 

In geval van annulering van een training accepteert Heart First Yoga accepteert geen aansprakelijkheid voor wat betreft kosten die uit de boeking zijn voortgevloeid, dit omvat vluchten, hotelboekingen en andere regelingen. Bij annulering zullen we ons best doen dit een maand vantevoren aan te geven, maar garanderen kunnen we dit niet.

Reis- en medische verzekering


We adviseren om een ​​reis- en medische verzekering af te sluiten die de gebruikelijke zaken zoals verloren bagage en medische kosten dekt; inclusief dekking als je op korte termijn moet annuleren.

Veel verzekeringsmaatschappijen hebben annuleringsdekking om uw vakantie te beschermen.

Letsel


Onze events zijn veilig en het is zeer onwaarschijnlijk dat u letsel oploopt. Het is echter de verantwoordelijkheid van de deelnemer om te voelen in hoeverre hij of zij in de oefeningen kan gaan en zo blessures te voorkomen.

In geval van letsel aanvaardt Heart First Yoga geen enkele aansprakelijkheid.